Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
PEUGEOT 206Ár: 539.000 Ft -
BMW 316Ár: 2.300.000 Ft -
FORD TRANSIT CUSTOM 2.0TDCi 32Ár: 10.747.000 Ft -
BMW 430d xDRIVE M Sport Aut .Ár: 9.647.000 Ft -
VOLKSWAGEN MULTIVAN 2.0 CR TDI HIGHLÁr: 8.797.000 Ft -
VOLKSWAGEN ARTEON 2.0 TDI SCR ELEGANÁr: 8.497.000 Ft -
PEUGEOT TRAVELLER 2.0 BlueHDI L3Ár: 7.847.000 Ft -
TOYOTA COROLLA 1.8 HYBRID COMFORÁr: 7.595.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 520.000 Ft -
RENAULT THALIAÁr: 749.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 599.000 Ft -
MERCEDES-BENZ A 160Ár: 1.079.000 Ft