Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
PEUGEOT 607Ár: 700.000 Ft -
MERCEDES-BENZ V 220 BlueTEC/d L AUT 2Ár: 16.997.000 Ft -
SKODA KAROQ 1.5 TSI ACT STYLE DÁr: 8.497.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 599.000 Ft -
NISSAN JUKE 1.0 DIG-T N-CONNECTAÁr: 7.997.000 Ft -
TOYOTA HI LUX 3.0 D4-D 4X4 DOUBLÁr: 8.396.400 Ft -
BMW 225XE ADVANTAGE AUT. MAÁr: 9.395.000 Ft -
PEUGEOT TRAVELLER 2.0 BlueHDI L3Ár: 7.847.000 Ft -
VOLKSWAGEN CRAFTER 2.0 SCR TDI 35 L4Ár: 14.912.400 Ft -
AUDI A4 AVANT 2.0 TDI DESIGN SÁr: 7.997.000 Ft -
MAZDA MX-5 2.0i SKYACTIVE-G184Ár: 9.697.000 Ft -
TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID EXECUTIVEÁr: 8.647.000 Ft