Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
RENAULT MEGANEÁr: 599.000 Ft -
TOYOTA HI LUX 3.0 D4-D 4X4 DOUBLÁr: 8.396.400 Ft -
VOLKSWAGEN TIGUAN 1.5 TSI ACT COMFORÁr: 9.797.000 Ft -
BMW 316Ár: 2.300.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 520.000 Ft -
VOLKSWAGEN MULTIVAN 2.0 CR TDI HIGHLÁr: 8.797.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 539.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 480.000 Ft -
CITROEN JUMPY SPACETOURER 2.0 BLUÁr: 8.497.000 Ft -
VOLKSWAGEN CRAFTER 2.0 SCR TDI 35 L4Ár: 14.912.400 Ft -
FORD TRANSIT CUSTOM 2.0TDCi 32Ár: 10.747.000 Ft -
MERCEDES-BENZ V 220 BlueTEC/d L AUT 2Ár: 16.997.000 Ft