Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
VOLKSWAGEN MULTIVAN 2.0 CR TDI HIGHLÁr: 8.797.000 Ft -
VOLKSWAGEN TIGUAN 1.5 TSI ACT COMFORÁr: 9.797.000 Ft -
RENAULT THALIAÁr: 749.000 Ft -
MERCEDES-BENZ A 160Ár: 1.079.000 Ft -
OPEL ZAFIRAÁr: 1.449.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 520.000 Ft -
VOLKSWAGEN ARTEON 2.0 TDI SCR BASISÁr: 8.397.000 Ft -
CITROEN XSARA PICASSOÁr: 849.000 Ft -
TOYOTA HI LUX 3.0 D4-D 4X4 DOUBLÁr: 8.396.400 Ft -
NISSAN JUKE 1.0 DIG-T N-CONNECTAÁr: 7.997.000 Ft -
AUDI A4 AVANT 2.0 TDI DESIGN SÁr: 7.997.000 Ft -
BMW I3 120Ah AUTOMATA 1.TULÁr: 8.147.000 Ft